beats by dre cheap

Aerodrom Tuzla: NIJE ´´INFORMATIONS´´!

Na Burek blogu smo vise puta do sada pisali o Medjunarodnom aerodromu Tuzla i nevjerovatnoj ekspanziji u proteklih pet godina da su dostigli skoro 600 000 prevezenih putnika u 2018 godini.

Posljednjih mjeseci se zavrsavaju radovi na rekonstrukciji putnickog terminala cime bi napokon u punom ljepsem svjetlu trebali predstaviti jedan bh.aerodrom kako pred domacim tako i pred stranim putnicima koji u sve vecem broju dolaze u Tuzlanski kanton.
Premda direktor Karasalihovic, tipicni SDA uhljeb sa vrlo skromnim znanjem za tako odgovornu funkciju, od maja prosle godine bar 5-6 puta u kameru laze kako ce radovi biti gotovi za par mjeseci, u septembru, decembru, martu, evo sad ce skoro maj a enterijer jos uvijek nije zavrsen.

Neke stvari, da ne pretjerujemo, ipak jesu i aerodrom zaista izgleda neprepoznatljivo. A i ne izgledao, ako ulozite 6 miliona KM. Tako su se ukazali i kontrolna tabla sa svim informacijama o odlazecim i dolazecim letovima kao i led tv aparati u glavnom holu aerodroma na kojima su obavjestenja o letovima.

Nekima ce mozda izgledati kao sitnicarenje, ali kada smo vidjeli da ´´Informacije ´ prevode na engleski kao Informations (na slici), nije nam bilo mrsko napisati im e-mail da to maknu, odnosno izbace slovo ´´S´´ na kraju.

Poslali smo, bezbeli, u prilogu i fotografiju jednog medjunarodnog aerodroma u svijetu (na slici ispod) da bismo dokumentovali nasu tvrdnju. Na nase iznenadjenje, javila se izvjesna Aldijana Zubcevic iz direkcije aerodroma.

´´Hvala na ukazanom, greska je ispravljena´´, odgovorili su.

Kakvi¨smo bahati i arogantni, posebno uposlenici javnih preduzeca u BiH, nama je ovo, iskreno, bilo ugodno iznenadjenje.

Ima nade za nas kad hocemo priznati i gresku, rekli bismo kratko.

burek
http://burek.blogger.ba
08/04/2019 15:40